Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги мешканців житлових будинків

У зв’язку з проведенням 14 та 15 липня поточного року працівниками    АТ «Криворіжгаз» планових робіт з заміни запірної арматури в ГК-309, 319 на діючих газопроводах середнього тиску, буде тимчасово припинено газопоста-чання до житлових будинків за адресами:

- вул. Володимира Великого, 29В (ОСББ «Едельвейс»);

- вул. Пришвіна, 8 (ОСББ «Прем’єр Плюс»);

- вул. Січова, 137;

- вул. Качалова, 29а, 75, 99.

Відновлення газопостачання буде виконуватися після виконання ремонтних робіт та за умови 100% забезпечення доступу до газового обладнання житлових помешкань і отримання позитивних результатів пневматичного випробування системи газопостачання.

Прохання перекрити крани перед газовими приладами і забезпечити доступ до газових приладів для виконання пуску газу.

Телефон відповідальної особи АТ «Криворіжгаз» 0675682815.

Додатково повідомляємо, що з метою безпечного використання газу в    побуті серед населення управителем багатоквартирних житлових будинків     ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР» двічі на рік проводяться огляди та перевірки димових та вентиляційних каналів. У разі виявлення пошкоджень ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР» намагається вчасно проводити заходи щодо приведення оголовків димових та вентиляційних каналів у належний стан.

АТ «Криворіжгаз» постійно в засобах масової інформації попереджає     населення про дотримання правил безпеки при використанні газу в побуті.

Шановні мешканці, будьте уважні, дотримуйтесь вищезазначених правил, не наражайте себе на небезпеку.