Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Жінка – головне диво світу!

Ти жінка! І слабка, і сильна.
Ти жінка! І весела, і сумна.
Захочеш — будеш ніжна і покірна,
Захочеш — будеш вільна, як весна.
Ти жінка! І життя, і перемога,
Наш берег, наш родинний оберіг.
Через любов завжди твоя дорога,
І інших ти не визнаєш доріг!
Ти жінка! Хто впізнає твою душу,
Тому зорею ти до ніг впадеш,
Для того море обійдеш і сушу,
Від серця всі печалі відведеш.
Твоє ім’я — то код життя земного,
В твоїх долонях Всесвіт розквіта.
Про майбуття твої і думи, і тривоги…
Ти українська жінка!
І тому святa!

05 березня 2020 року в міському комунальному закладі «Палац культури «Мистецький» Криворізької міської ради відбулося районне свято, присвячене Міжнародному жіночому дню «Жінка – головне диво світу».

У холі палацу були встановлені тематичні зони: виставка дитячого малюнку «Моя мама найкраща»; виставка-продаж продукції бджільництва спілки бджолярів Криворіжжя «Травневий мед»; виставка-продаж продукції домашньої кондитерської «Сьоме небо», продаж виробів хенд-мейд; виставка-продаж продукції компаній «Индиго», «TianDe»; «квіткова» зона магазину «Клумба». Усіх гостей пригощали шампанським.

Перед початком свята по черзі (на визначених місцях) звучала «лаундж»-музика – своєрідний джазовий баттл - у виконанні джазового ансамблю «Джаз Олд Менс» ПК «Мистецький» та джазового колективу «Джаз кейк» Криворізької музичної школи №3.

До всіх привітань, поздоровлень зі святом і нагороджень приєдналися кращі творчі колективи закладів культури Саксаганського району, а саме:
• яскравий та незабутній зразковий ансамбль бального танцю «Вдохновение» ПК «Мистецький»;
• романтичний соліст ПК «Саксагань» Іван Коровко;
• чуйний та проникливий народний вокальний ансамбль «Факультет» ПК «Мистецький»;
• неймовірно талановита й вродлива Ангеліна Серафімович - викладач Криворізької міської школи мистецтв №1;
• креативна та талановита зразкова шоу-група «Нотка» ПК «Мистецький»;
• самобутній та неповторний джазовий ансамбль «Джаз Кейк» Криворізької міської музичної школи №3;
• сильна й стильна, чарівна солістка та ведуча свята Дар’я Охотенко (військова частина 3011).

Родзинкою свята був виступ, який нікого не залишив байдужим. Виконання найкращими солістами Саксаганського району пісні «Мама» з репертуару гурту «Скрябін» та попурі пісень про мам. Солісти наприкінці номеру підійшли до своїх матусь, які зі сльозами в очах чекали на своїх маленьких та дорослих синів. До виконавців приєдналися заступник Криворізького міського голови Костянтин Бєліков та ведучий свята Сергій Мігуша. Глядацька зала була щедрою на оплески та емоції.

Вікторини, відеопривітання, конкурси, розіграши, музичні подарунки – так поважають і шанують жінок у Саксаганському районі!

Дорогі жінки! Нехай у цей березневий день посміхаються всі навколо, нехай всі дивляться на вас із захопленням. Яка не була б за вікном погода, хай у вашому серці буде світло та ясно від уваги й любові друзів, рідних й коханих. Відчуйте у свято 8 березня себе королевою, і залишайтесь нею назавжди!

Зі святом!!!