Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Весна у Саксаганському районі

Нарешті небесна канцелярія,  вмила сонечко до весни  і з’явилися перша надія на промінчики: весна - на порозі.  За календарем вже березень,  але весна приходить до нас разом з жіночим святом 8 березня – це день, коли жінки відчувають себе чарівними леді, а чоловіки джентльменами.

Весною пробуджується і розквітає природа, зароджуються нові плани і мрії, даруючи радість та надію. В народі кажуть «Діти- то є багатство для мами та тата», «Діти – то є все». Саме наші чарівні Саксаганочки народили 21 дівчинку та назвали їх красивими іменами: Василіса, Євангеліна, Аделіна, Емілія. Завдяки жінці, непорушними залишаються такі цінності, як сім’я, діти, дім.

Природа наділила жінку великою силою, яка перетворює світ, вносячи в нього світло і гармонію. Завдяки жінкам продовжується життя на Землі. Вони зберігають домашній затишок і роблять цей світ прекраснішим і добрішим.  Саме в Саксаганському  районі працюють жінки, енергійні, цілеспрямовані, компетентні, які вміють поєднувати домашні турботи з професійною діяльністю.

Так і у нашому відділі  працюють жінки, які зачаровують не лише своєю жіночністю, вони завжди привітні з високо розвиненими професійними якостями