Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення заходів з благоустрою суб’єктами підприємницької діяльності району!

Відповідно до  Правил благоустрою у місті Кривому Розі, затверджених рішенням Криворізької міської ради від 21.10.2015 № 4038 (пп.3.6.3.4, 3.6.3.14), суб’єктами господарювання малого та середнього підприємництва Саксаганського району  на територіях, прилеглих до об’єктів бізнесу вживаються заходи щодо ліквідації наслідків погоди, а саме: снігоочищення,  та підсипки посипковим матеріалом.

Проте, не всі суб’єкти господарювання вчасно відреагували на зміну погодних умов, не всі території біля об’єктів бізнесу району приведено у належний стан.

Шановні підприємці району, звертаємо Вашу увагу на необхідність проведення термінових заходів з ліквідації наслідків негоди! З метою  уникнення притягнення до адміністративної відповідальності передбаченої ст. 152 КУпАП, рекомендуємо Вам дотримуватися вказаних Правил та у зв’язку з погіршення погодних умов забезпечити прибирання снігу з території, прилеглої до об’єктів бізнесу, посипку шляхів, що ведуть до об’єктів, посипковим матеріалом (пісок, сіль, відсів).

Нагадуємо Вам, що за недотримання вимог Правил благоустрою у  м. Кривому Розі передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» у вигляді штрафу на громадян-суб’єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.