Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Різдвяний турнір з баскетболу на Кубок Саксаганського району серед школярів 7-9 класів

З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей в зимовий канікулярний період шляхом популяризації та розвитку юнацького баскетболу в районі, зміцнення здоров’я учнів залучаючи їх до регулярних занять ігровими видами спорту, виявлення здібних спортсменів та підготовки збірних команд району для подальшої участі у міських і обласних змаганнях, з 02 по 03 січня 2019 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 8» (вул. Волосевича, 1е) відбувся VІІІ традиційний районний Різдвяний турнір з баскетболу на «Кубок Саксаганського району» серед юнаків шкільного віку 7-9 класів, в якому взяли участь 120 спортсменів з 10 команд (КЗШ № № 21, 41, 124, 19, 120, 119, КНВК № 35, КПНЛ, КСШ № № 31, 118).

Змагання відбулися в трьох групах («А», «В» і «С») по коловій системі, переможці яких зустрічалися між собою в півфіналі.

З перших ігор було видно, що ніхто не хотів поступатися один одному. Весь час на майданчику трималась запекла боротьба.

Перемогу та Різдвяний «Кубок Саксаганського району 2019 року» отримала дружна команда юних баскетболістів КЗШ № 21 (тренер Токарчук Ю. Т.), друге місце здобула дуже перспективна команда КЗШ № 124 (тренер Барбулевич І. В.), третє  місце  виборола  вольова команда КНВК № 35  (тренер Демченко А. А.), четвертою стала команда КСШ № 118 (тренер Твердохліб О. М.).

Переможці та призери районних змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Турнір було проведено з метою виявлення кращих спортсменів для формування юнацької збірної команди Саксаганського району, яка в лютому 2020 року візьме участь у традиційних міських змаганнях з баскетболу пам’яті  народного депутата України 3-х скликань, почесного громадянина міста Кривого Рогу Гурова Вадима Миколайовича.