Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відображення: цінності німецької та української дошкільної освіти у взаємному порівнянні

За підтримки програми «Зміцнення взаємодії з громадянським суспільством країн Східного партнерства» Міністерства Закордонних справ Німеччини, ГО «Vita e.V» (Дортмунд), «Асоціації Керівників Шкіл м. Львова», ВБО «Громадська соціальна Рада», товариства Європа без кордонів (Дортмунд) та «Асоціації медіапсихологів та медіапедагогів України» у Львові у липні місяці був проведений конкурс серед  педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів, студентів та викладачів вузів, громадських активістів в сфері дошкільної освіти та журналістів. Тематика представлених текстів для конкурсу «Відображення: цінності німецької та української дошкільної освіти у взаємному порівнянні».

30 учасників конкурсу, які представляли кращі тексти, було відібрано для подальшої участі в проекті. Одна з тридцяти переможців - вихователь-методист КЗ «Дошкільний навчальний заклад №303 КТ» КМР Чумаченко Н. І., яка представила на конкурсі матеріали за якими працює педагогічний колектив закладу. Цікава дискусія про цінності дошкільної освіти України та Німеччини  пройшла з урахуванням подальшого реформування відповідного сектору освіти. Після проведення першого етапу будуть відібрані 12 учасників які поїдуть до Німеччини.

З детальнішою інформацією про проект можна ознайомитися за посиланням

https://www.facebook.com/Europa.Grenzenlos/posts/2097854793830405.