Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкриття І табірної зміни 2017 року в тимчасовому таборі відпочинку з денним перебуванням

На літніх канікулах криворізькій дітворі сумувати не доведеться. У День захисту дітей по всьому місту відкрили свої двері тимчасові табори відпочинку з денним перебуванням з метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей влітку. Тепер замість звичної науки в стінах рідних навчальних закладів малеча буде розважатися та відпочивати.

Не стали винятком і навчальні заклади Саксаганського району, на базі яких вже багато років поспіль активно вітають своїх вихованців тимчасові табори відпочинку з денним перебуванням. Цього року для 3596 вихованців, серед яких і діти із соціально незахищених сімей різних вікових категорій, і просто обдаровані діти, представлено різноманітну культурно-розважальну програму, яка починається щоранку з веселої зарядки на подвір’ї.

З дітьми працюють педагоги-організатори, психологи, вихователі, керівники спортивно-масової роботи, забезпечено медичний нагляд за дітьми.

Кожного дня діти будуть забезпечені дворазовим харчуванням. Меню максимально наближене до відповідних фізіологічних норм, визначається широким асортиментом страв, містить достатню кількість фруктів.

На урочистих лінійках, присвячених Дню захисту дітей та відкриттю табірної зміни, вихованці представляли свої загони та доповідали про готовність девізами. Діти отримали заряд бадьорості і позитиву.

Педагогічні колективи побажали всім дітям гарного настрою, змістовного відпочинку, теплих, сонячних днів та приємних вражень від перебування в таборах, адже протягом табірної зміни на вихованців чекають безліч цікавих справ: це і туристичні походи, перегляд вистав  в театрах, відвідування басейну, кінотеатрів, музеїв, майстер класів з гончарства та миловаріння, відвідування кінної ферми, а також проведення різних конкурсів та спортивних ігор.

Тож можна з впевненістю говорити, що організація тимчасових таборів відпочинку з денним перебуванням – це позитивний досвід у забезпеченні організованого відпочинку дітей під час літніх канікул.