Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Позиція військового комісара Саксаганського районного військового комісаріату щодо неприпустимості хабарництва у військовому комісаріаті

Ми прагнемо побудувати сильну і процвітаючу державу, стати частиною європейської спільноти. Тож повинні саме на таких засадах виховувати громадянина, який буде жити у цій країні, будувати її незалежною і успішною.

Корупція підриває довіру людей до держави, знекровлює економіку, перешкоджає проведенню таких необхідних України реформ у сфері державного управління і правосуддя.

Сьогодні ми можемо стверджувати, що корупція є одним із найтяжчих соціальних недугів, яким уражено практично всі наші інститути державної влади, включаючи правоохоронні органи й суди.

Очевидно, що без подолання корупції ми ризикуємо втратити все, що отримали за роки незалежності і все, за що боролися наші предки протягом багатьох століть.

З моменту початку діяльності Національного антикорупційного бюро в Україні може початися новий етап боротьби з корупцією. Враховуючи особливості українських реалій, Антикорупційне бюро має виробити власну методику боротьби з проявами зловживань службовим становищем у вищих ешелонах державної влади. Якщо ми визнаємо, що корупція для нас становить реальну загрозу, то маємо зробити все від нас залежне для її викорінення.

Лише подолавши корупцію, можна буде побудувати сильну і незалежну державу, яка буде захищати нас як від внутрішніх, так і від зовнішніх ворогів.