Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До Дня працівника соціальної сфери

Одна із значимих сфер, є сфера соціальна, напрямки діяльності, якої спрямовані на забезпечення соціального захисту та надання державних гарантій, підтримки найвразливіших категорій громадян. Завдяки людям, які обрали професію соціальний працівник, на професійному рівні надається допомога тим, хто найбільше її потребує.

Щоб на державному рівні відзначити тих, хто обрав безкорисливе служіння громаді, піклуючись про людей, з 1999 року щорічно у першу неділю листопада встановлено відповідним урядовим рішенням професійне свято – День працівника соціальної сфери.

Так, 31. 10. 2017 о 12.00 з нагоди професійного свята відбулись районні урочистості. Традиційно до комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі» відзначити професійне свято гостинно запрошено працівників соціальної сфери: органів Пенсійного фонду України, дитячої реабілітаційної установи та будинку-інтернату, територіального центру, соціального захисту населення, міськрайонного центру зайнятості.

Зі словами вдячності та привітання звернулась до присутніх заступник міського голови, депутат обласної ради Н. Подоплєлова та з нагоди професійного свята вручила сертифікат на придбання LED-телевізора на суму 5000 грн. для районного територіального центру. Також, помічником депутата міської ради О. Нікульніковим від депутатського корпусу вручено музичний центр.

За вагомий внесок у загальний добробут громади, професійний потенціал при виконанні обов’язків і завдань, щоденну кропітку роботу заступником голови районної у місті ради І. Криворотнім та настоятелем храму Святої мучениці Тетяни Української православної церкви протоієреєм Антонієм Бондарем відзначено кращих працівників соціальної сфери Грамотами виконкому районної у місті ради і Криворізької та Нікопольської єпархії.

До уваги присутніх художніми колективами району представлено святкову концертну програму, під час якої розіграно лотерею та переможцям вручено призи.

Залишається побажати працівникам соціальної сфери, щоб множились добрі вчинки, здійснювались найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі приносило добру славу.