Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Сумуємо, пам’ятаємо…

Вже понад три довгих роки слово «війна» асоціюється у кожного українця з пекучим болем від утрат кращих синів нашої держави. Цих втрат, на жаль,  стає дедалі більше.

Вчора, 07 серпня, під час виконання військового обов’язку в районі смт Мар’їнка Донецької області загинув криворожанин Іванушкін В’ячеслав Вадимович, старший навідник протитанкового взводу, старший солдат військової частини А-3220.

В’ячеслав Вадимович народився 28 вересня 1986 року. Навчався у Криворізькій загальноосвітній школі № 41. У 2004 році здобув середньо-спеціальну освіту у Криворізькому професійному гірничо-металургійному ліцеї. Працював електрозварювальником у ТОВ «МК-Монтаж».

У листопаді 2016 року вступив до лав Збройних Сил України за контрактом і до останнього подиху залишився вірним Україні, захищаючи її мирних жителів, суверенітет і територіальну цілісність.

У загиблого залишилися дружина і семирічний син.

Він був і залишиться назавжди у пам’яті кожного з нас справжнім взірцем патріотизму та любові до рідного народу.

Церемонія прощання із загиблим бійцем відбудеться  09 серпня 2017 року о 09. 00 за адресою: вул. Кропивницького, буд. 89.

Героя буде поховано на Центральному кладовищі м. Кривого Рогу.