Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«З медом у хаті будьте здорові!»

   16 серпня 2014 року Саксаганський район гостинно запрошує на відкриття IV Криворізького міського фестивалю меду, яке відбудеться на затишних алеях скверу імені Артема.

   Медове дійство цього разу стартує о 10 годині та обіцяє бути насиченим і цікавим, словом – до смаку кожному!

   За підтримки міської влади  і виконкому Саксаганської районної у місті ради, фестиваль вже вчетверте збирає найкращих пасічників із різних регіонів України. Цього ж року на нього завітають бджолярі з 10-ти областей України, зокрема Черкащини – батьківщини Т. Г. Шевченка.

   Увазі гостей буде представлено широкий асортимент бджолиної продукції: мед, цілюща медовуха, віск, прополіс, квітковий пилок, маточне та травневе молочко, серед яких кожен знайде щось корисне особисто для себе.

   Безліч нового присутні дізнаються про сучасні можливості та методики апітерапії – лікування укусами бджіл. Око відвідувачів своєю самобутністю порадують виставки народних умільців «Алеї майстрів»: гончарства, різьбярства, випічки, народної вишивки та багато іншого.

   Невід'ємною частиною свята будуть розваги для дітвори - яскраві розважально - ігрові  програми, визначення переможців конкурсів «Найдобріший мед», «Українська вишиванка», «Найдобріша медовуха».

   На гостей чекатиме окраса та родзинка святкового медфесту -  оригінальна воскова свічка вагою у  75 кілограмів!

   Шановні саксаганці, мешканці та гості рідного Криворіжжя! Не пропустіть медового дійства, приходьте на свято меду з родинами, друзями та близькими, аби придбати найкращу медову продукцію, відпочити та отримати насолоду.

   Тож ласкаво просимо на справжнє свято для прихильників здорового способу життя та любителів українських бджолиних багатств!