Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Масовий бібліотечний захід - інформаційне досьє «Княжа Русь-Україна»

26 липня 2016 року з 12. 30 у приміщенні юнацького відділу комунального закладу культури «Міська бібліотека для дорослих» відбудеться масовий бібліотечний захід - інформаційне досьє «Княжа Русь-Україна».

До святкування Хрещення Русі, в бібліотеці для широкого кола користувачів  буде презентована книжкова виставка «Прихід Русі до християнської віри!». Виставка буде висвітлювати історичну знакову подію для всього українського народу, міститиме багато православних книжок, з матеріалами першоджерел. Також історичні відомості бібліотекарі знайшли в книжках з історії України та в багатьох православних журналах. Не оминули цю тему й в художній літературі. Багато українських та зарубіжних письменників описали цю тему у своїх творах. Ці твори експонуються на виставці і сьогодні мають неабиякий попит у користувачів.

Бібліотекарями юнацького відділу також планується проведення інформаційної години «Від язичества до християнства». Християнство зіграло виняткову роль в історії нашої держави, житті суспільства, розвитку його культури, духовності та моралі.

Хрещення Русі – це і справді дуже велика подія в історії нашого народу, яка змінила духовне і культурне життя людей та звернула їх до справжніх цінностей та віри в  Бога.