Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці Саксаганського району!

Нагадуємо вам, що комунальні послуги та послуги з утримання будинків надаються на договірних засадах з умовою їх обов’язкової сплати.

На даний час складається незадовільна ситуація з оплатою комунальних послуг мешканцями району. Борги населення за спожиті комунальні послуги ставлять під загрозу фінансове становище підприємств, що в свою чергу призводять до незадовільного надання послуг.

На ПАТ «Криворізька теплоцентраль», зокрема через заборгованність населення, виникла скрутне становище, котре ставить під загрозу ефективну роботу підприємства, що може призвести до складнощів в опалювальному періоді.

Нагадуємо, в разі, якщо ви не можете в повному об’ємі сплати за комунальні послуги, ви маєте право звернутись для отримання субсидіїї до управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Пам’ятайте, оплата за комунальні послуги – це не тільки обов’язок споживача, а також гарантія надання послуг в повному об’ємі.