Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні відбіркові змагання з більярдного спорту в рамках літньої спартакіади «Юність 2017»

З метою популяризації та розвитку більярдних видів спорту серед підростаючого покоління, в рамках літньої спартакіади «Юність - 2017» та за підтримки депутатського корпусу фракції Опозиційний блок, 07 липня 2017 року на базі спортивного більярдного клубу «Імперія» (вул. Качалова, 42а) відбулися чергові відбіркові районні змагання з більярдного спорту (вільна піраміда) серед збірних команд пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням, в яких взяли участь 18 чоловік з КЗШ № 120.

Цього разу більярдний клуб відвідали найменші в віковій категорії діти, які впродовж трьох годин змагалися між собою за олімпійською системою на вибування та одночасно пізнавали для себе нові ази більярдного спорту.

За підсумками змагань перше місце виборов Карпенко Денис, друге місце дісталося Борману Данилу, третє місце поділили між собою Шведова Марія та Афонасьєва Альбіна. Переможці та призери відбіркових районних змагань з більярдного спорту були нагороджені кубками, грамотами та медалями. Всі учасники спортивного заходу отримали солодке морозиво.

Нагадаємо, що наступні відбіркові змагання з більярдного спорту відбудуться 11 липня 2017 року, в яких візьмуть участь вихованці дитячого закладу відпочинку ДЮСШ № 10.

Звертаємо увагу всіх переможців і призерів відбіркових районних змагань, відбулася зміна в проведенні фінальних змагань, які переносяться з 12 на 13 липня 2017 року. До фіналу запрошуються:

- КЗШ № 31:Гаркуша Микита, Голубєв Олександр, Окунь Ольга та Алпатов Олег;

- КГ № 91: Макєєв Антон, Лисенко Юлія, Передосюк Дарина та Денисенко Катерина;

- КЗШ № 120: Карпенко Денис, Борман Данило, Шведова Марія та Афонасьєва Альбіна;

- КЗШ № 14: Сторожук Олег, Кеницький Микола, шайгородський Богдан та Качур Маргарита;

- КЗШ № 72: Лисенко Богдан, Сафронов Артур, Дейнека Вероніка та Гуменюк Дарина.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації змістовного дозвілля дітей та підлітків під час літнього оздоровчого періоду відокремленому підрозділу ГО «Федерації спортивного більярду України» в Дніпропетровській області в особі Пудовкіна Олега Анатолійовича та депутатському корпусу фракції Опозиційний блок.