Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Чудове свято для дітей!

Світ барвистий, веселковий

Різно-різно кольоровий,

Мов народжений красою,

Наче скроплений росою,

В чистих барвах, як обнова, -

Вся планета кольорова.

І на цій планеті діти

В мирі й дружбі хочуть жити.

 

02 червня парк «Саксаганський» гостинно запросив усіх дітей нашого Кривого Рогу на свято дитинства, різнобарв’я та мистецтва.

Перед центральною алеєю, відразу на асфальті, працювали художники шкіл естетичного виховання району. Петріківським розписом вони завершили роботу по мапі нашого міста з визначенням видатних місць. Усі діти отримали солодкі подарунки.

У парку розпочалося свято з виступу хореографічного колективу «Росава» школи мистецтв № 1. Маленькі україночки подарували усім запрошеним чудову хореографічну композицію.

Свято проходило під веселковими фарбами. Колір закладів культури – жовтий, сонячний, яскравий. Саме такий настрій працівники бібліотечних систем (дорослої та дитячої) дарували всім, хто прийшов цього дня у сквер.

Дитячі бібліотеки Саксаганського району не могли не долучитися до цього свята, бо їхні читачі – діти. Саме для малечі міста працівники бібліотек підготували веселі конкурси, цікаві майстер-класи, виставки книг і періодич-них видань, підготували олівці і розмальовки, пазли і вікторини. Одним словом – дітям було цікаво і весело. Бібліотеки для дорослих також творчо попрацювали. Зробили ростомер жовтого кольору й замірювали зріст юних саксаганців. Також підготували розважальну програму для дітлахів міста.

Не залищилися осторонь й артисти театру ляльок. На протязі свята вони розважали малечу в яскравих образах мультиплікаційних героїв.

Дякуємо небайдужим дорослим і веселим маленьким глядачам за веселе свято!