Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Жінка - берегиня домашнього затишку

06 березня 2018 року у виконкомі Саксаганської районної у місті ради  відбувся урочистий прийом жінок, які мають почесне звання України «Мати-героїня»; чоловіки яких загинули під час проведення антитерористичної операції, матерів загиблих воїнів в Афганістані.

Присутніх привітав заступник голови Саксаганської районної у місті ради Криворотній Ігор Іванович, який побажав жінкам міцного здоров’я, великого жіночого щастя, добра і любові, та подарував кожній солодкий презент.

До заходу долучилися представники політична партія «Опозиційний блок». Перед присутніми з привітаннями виступив депутат Саксаганської районної у місті ради Курочка Едуард Станіславович і кожна жінка отримала подарунок.

Усіх жінок привітали: учні Криворізької загальноосвітньої школи № 19,  тріо гітаристів «Вікторія» та композиція « Веселий танок» у виконанні Лариси Татценко та Інни Корохової.

Теплі та щирі привітання від депутатського корпусу та учнів сприяли святковому весняному настрою та розквіту найкращих почуттів у присутніх жінок Саксаганського району.