Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Саксаганці - переможці І відкритого районного турніру з баскетболу серед збірних районних команд учнів закладів освіти 9-11 класів на «Кубок міської федерації баскетболу»

   З метою популяризації та розвитку юнацького баскетболу в місті, зміцнення здоров’я учнів шляхом залучення їх до регулярних занять ігровими видами спорту, виявлення здібних спортсменів та з цілю підготовки до міських змагань пам’яті народного депутата України трьох скликань, почесного громадянина міста Кривого Рогу, з 02 по 03 лютого 2018 року в спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 8» (вул. Волосевича, 1е) відбувся І відкритий районний  турнір з баскетболу серед збірних районних команд учнів закладів освіти 9-11 класів на «Кубок міської федерації баскетболу», де взяли участь 96 спортсменів з шести збірних команд районів (Саксаганського, Покровського, Металургійного, Довгинцівського, Центрально-Міського та Інгулецького).

   За жеребом всі учасники були розділені на дві групи по три команди в кожній. До групи «А» увійшли збірні команди: Інгулецького, Саксаганського, та Металургійного районів; до групи «Б» потрапили команди: Центрально-Міського, Покровського та Довгинцівського районів. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між збірними командами Металургійного та Центрально-Міського районів, перемогу святкували юні металурги (тренер Шастків Є. Є.). Переможці групового раунду - спортсмени Саксаганського та Покровського районів, змагалися між собою у фіналі за право володіти почесним трофеєм - «Кубком Криворізької міської федерації баскетболу».

   Цього року, під керівництвом тренера Колесника В. О., сильнішими виявилися саксаганці, збірна команда юних покровчан, під керівництвом тренера Поперечнюка А. Ф., посіли друге місце.

   Переможці та призери І відкритого районного  турніру з баскетболу серед збірних районних команд учнів закладів освіти 9-11 класів на «Кубок міської федерації баскетболу» були нагороджені кубками, дипломами та медалями.

   Організаційний комітет турніру визначив найкращих гравців, ними стали:

- кращим центровим – Баландіна Кирило (Покровський район);

- кращим захисником – Зінченко Богдан (Саксаганський район);

- кращим нападником – Новіков Серафім (Металургійний район).

   Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні турніру міській федерації баскетболу в особі її президента Буряка Анатолія Георгійовича та адміністрації комунального позашкільного навчального закладу "ДЮСШ № 8" КМР в особі в. о. директора Заїменко Інни Володимирівни.

   Тож, поздоровляємо переможців і призерів, бажаємо всім вдалого старту у ХVІІІ міському турнірі з баскетболу серед юнацьких збірних команд, присвяченому пам’яті народного депутата України трьох скликань, почесного громадянина міста Кривого Рогу Гурова Вадима Миколайовича.