Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Невичерпна сила духу

До Міжнародного дня інвалідів у Центрі інклюзивного бібліотечного обслуговування людей з особливими потребами «Культурний світ без меж», який функціонує на базі бібліотеки-філіалу №24 комунального закладу культури “Міська бібліотека для дорослих” Криворізької міської ради завдяки перемозі у конкурсі проктів місцевого розвитку “Громадський бюджет-2017”, було проведено годину спілкування «Невичерпна сила духу». Працівники бібліотеки та  Центру творчості інвалідів «Разом» організували справжнє свято для користувачів бібліотеки з обмеженими фізичними можливостями. Гостей свята привітала депутат Саксаганської районної в місті ради Л. Башук, огляд законодавчих актів України щодо соціального захисту інвалідів зробили представники 1-го Криворізького центру надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Неабияку зацікавленість викликало відкриття виставки творчих робіт відомого криворізького журналіста В.Думанського.

Подарували гарний настрій чудові пісні у виконанні директора Центру творчості інвалідів «Разом» С.Комарової, людей з особливими потребами В.Сухорукова та Е.Ільїної, літературні вікторини.

Було представлено мультимедійну презентацію-звіт про роботу Центру інклюзивного бібліотечного обслуговування людей з особливими потребами «Культурний світ без меж» у 2017 році.