Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Недитяче дозвілля

01. 08. 2018 року, суб’єктами соціальної роботи, а саме представниками служби у справах дітей, інспекторами ювенальної превенції сектору превенції та патрульної поліції проведено рейд “Діти вулиці” з метою безпечного відпочинку дітей під час літніх канікул, попередження вчинення ними і стосовно них кримінальних та адміністративних правопорушень, профілактики бездоглядності та інших негативних явищ у дитячому середовищі.

У ході проведення рейду було виявлено 16-ти річну дівчину, яка разом із 24 річним знайомим вживали слабоалкогольні напої. На місце викликано батьків неповнолітньої, проведено профілактично-роз’яснювальну роботу, попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Інспектором поліції складено два адміністративних протоколи, за ст. 178 КУпАП, розпивання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв, та за ст. 180. КУпАП, доведення неповнолітньої до стану сп'яніння.

Ось таке недитяче дозвілля виявилося літнього вечора у юної мешканки Саксаганського району.

Служба у справах дітей звертається з проханням не бути байдужими та у випадках коли стали свідками вживання алкогольних напоїв, тютюнових виробів дітьми звертатися до відділення поліції  тел. 068 973 86 79 та служби у справах дітей тел. 098 835 23 48