Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дитячий дворовий футбол – фішка Саксаганського району

З метою організації змістовного дозвілля серед дітей, підлітків і молоді, зміцнення їх здоров’я шляхом залученням до регулярних занять футболом, активізації фізкультурно-оздоровчого напрямку роботи влітку та популяризації дворового футболу в районі, 06 липня 2017 року з 9.00 на спортивному майданчику КЗШ № 113 (вул. Курчатова, 39а) відбувся традиційний районний турнір з дворового футболу серед збірних команд дітей та підлітків шкільного віку (6-9 класів), який проводиться в рамках літньої спартакіади «Юність 2017», де взяли участь 89 чоловік з восьми команд (КГ № 91 (1), КГ № 91 (2), КНВК № 35 (1), КНВК № 35 (2), КЗШ № 31, КЗШ № 43, КЗШ № 68, КСШ № 74).

Цього разу команди-учасниці турніру грали між собою в двох групах по коловій системі, переможці з яких грали між собою у фіналі з І-ІІ місце, команди, що зайняли в своїх групах другі місця – грали між собою за ІІІ-ІV місця.

У фінальному двобої за І-ІІ місця зустрілися команди КСШ № 74 та КЗШ № 68. Основний час не виявив переможця, тож, команди змагалися в серії післяматчевих пенальті. Чемпіоном району з дворового футболу, зайнявши перше місце, стала команда КСШ № 74 (представник Безбожний А. Д.), друге дісталося команді КЗШ № 68 (представник Довгий С. Й.), третє місце посіла дружна збірна КНВК № 35 (представник Земляна Л. В.). Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, грамотами та медалями. Від депутатів районної у місті ради від фракції Опозиційний блок Резниченка Олексія Сергійовича та Омельниченко Ольги Олександрівни всі учасники районного спортивного заходу отримали солодкі подарунки у вигляді морозива.

Організаційним комітетом були визначені чотири кращі гравці турніру, ними стали:

- Ярошенко Григорій (КСШ № 74);

- Михайлов Данил (КГ № 91);

- Совінов Олександр (КЗШ № 68);

- Нікитський Ренат (КНВК № 35).

Літо – період відпочинку та змістовного дозвілля дітей. Поздоровляємо переможців і призерів змагань та запрошуємо всіх 10 липня 2017 року о 10.00 на спортивну базу КНВК № 35 (вул. Співдружності, 84а) до участі у районних змаганнях з шахів «Біла Королева» серед населення всіх вікових категорій. 

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районних змагань адміністрації та вчителям фізичної культури КЗШ № 113, а також депутатам районної у місті ради Резниченку Олексію Сергійовичу та Омельниченко Ользі Олександрівні.