Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Міський фестиваль «Країна дитинства» з нагоди Дня захисту дітей

02 червня 2018 року в Саксаганському районі у парку «Саксаганський» (вул. Бикова, 2) відбувся міський фестиваль «Країна дитинства» для обдарованих криворізьких дітей з особливими потребами з нагоди міжнародного Дня захисту дітей, де взяли участь понад 6000 чоловік.     

Цього дня, окрім різноманітних конкурсів, виставок, культурно-розважальних заходів для всіх дітлахів, що відвідали фестиваль, працівниками сфери фізичної культури і спорту району були проведені спортивно-масові заходи та змагання, серед яких: перегони на велосипедах для дітей дошкільного віку, змагання з дартсу, шашок, «Бій на подушках» та танцювальний марафон «Майстер клас від ЦСДЮМ «Олімп» серед всіх бажаючих дітей.    

Всі учасники спортивних заходів, незважаючи на перемогу чи поразку, отримали солодкі подарунки, що люб’язно до святкового заходу надали ТОВ «Арістей КР» та приватні підприємці району.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні фестивалю «Країна дитинства» з нагоди міжнародного Дня захисту дітей всім працівникам закладів освіти, культури, працівникам сфери фізичної культури і спорту та спонсорам-меценатам, приділившим особливу увагу змістовному дозвіллю та розвитку здорового способу життя криворізьким дітям.

Щож, літо стартувало, попереду нас чекають шалені три місяці відпочинку та змістовного дозвілля. Зі святом вас, дітлахи!