Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районний турнір з міні-футболу серед збірних команд пришкільних таборів з денним перебуванням

Літо набирає обертів, а разом з ним і спортивне життя для дітлахів Саксаганського району насичене спортивно-масовими заходами та змаганнями в рамках літньої спартакіади «Юність-2018».

04 червня 2018 року на спортивному майданчику КЗШ № 113 (вул. Курчатова, 39а) та 05 червня 2018 року на спортивному майданчику зі штучним покриттям КСШ № 74 (мкр. Ювілейний, 1а) відбувся районний турнір з міні-футболу на «Кубок Саксаганського району» серед збірних команд пришкільних таборів з денним перебуванням учнів 6-8 класів, в якому взяли участь 109 спортсменів з 10 команд (КЗШ №№ 17, 21, 41, 43, 51, 68, 72, 113 та КСШ №№ 74, 118).

Згідно з положенням змагань 04 червня 2018 року на спортивному майданчику КЗШ № 113 (вул. Курчатова, 39а) команди-учасниці районного турніру з міні-футболу змагалися в попередніх іграх за вихід до фіналу. Відповідно до сліпого жеребу збірні команди закладів відпочинку з денним перебуванням було розділено на дві групи, де посівщі перше та друге місця команди потрапляли до фінальної стадії турніру.

05 червня 2018 року на спортивному майданчику зі штучним покриттям КСШ № 74 (мкр. Ювілейний, 1а) у фінальних двобоях зустрілися чотири команди: КСШ № 118, КЗШ № 43, КЗШ № 51 та КЗШ № 72. Перше місце та «Кубок Саксаганського району» з рахунком 5:2 виборола команда КЗШ № 43 (тренер Гавриш С. Є.), друге місце посіла команда КСШ № 118 (тренер Мануковська С. С.), третє місце в непоступливій боротьбі і тільки в післяматчевій серії пенальті здобула перспективна команда КЗШ № 72 (тренер Балуцький І. П.), четверте місце залишила за собою команда переможець минулорічного турніру КЗШ № 51 (тренер Мармульов П. І.).

Переможці та призери районного турніру з міні-футболу були нагороджені кубками, грамотами та медалями.        

Від депутатського корпусу політичної партії «Опозиційний блок» всі учасники фінальних змагань отримали солодке морозиво.

Тож, поздоровляємо переможців, переможеним «не вішати носа», літо ще тільки починається, по переду дуже багато змагань та розваг.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного турніру з міні-футболу серед збірних команд пришкільних таборів з денним перебуванням адміністраціям закладів освіти КЗШ № 113 та КСШ № 74 в особі директорів Дегтярьової Людмили Іванівни та Драч Оксани Павлівни, депутатському корпусу політичної партії «Опозиційний блок», а також вчителю фізичної культури КЗШ № 113 Богдашкіну Віталію Олександровичу.