Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про повідомну реєстрацію колективних договорів підприємств, установ та організацій Саксаганського району протягом І кварталу 2017 року

Колективним договором регулються трудові відносини та соціально-економічні інтереси працівників і роботодавців. Колективний договір укладається на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності і господарювання, які використовують найману працю і мають право юридичної особи.

Управлінням праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради протягом І кварталу 2017 року зареєстровано колективні договори наступних підприємств, установ та організацій району:

1. Комунальний дошкільний навчальний заклад № 234 загального розвитку;

2. Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 194 комбінованого типу»;

3. КП «САНСЕРВІС»;

4. ПП «Діалог Оптіма»;

5. Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 19;

6. Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 58;

7. Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 202 комбінованого типу»;

8. Військова частина 3011 Національної гвардії України;

Всього в районі діє 346 колективних договорів підприємств, установ та організацій, якими охоплено 20436 працюючих.        

До відома роботодавців та профспілок (представників трудових колективів) Саксаганського району!   

Запрошуємо Вас до управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Софії Перовської, 16а, телефон для довідок 64-30-52, для надання методично-консультативної допомоги щодо укладення колективного договору, внесення змін та доповнень до нього, здійснення повідомної реєстрації.