Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкритий районний турнір з тхеквондо-ВТФ «Діти Кривбасу» серед дітей, молодших юнаків, юнаків і кадетів, присвячений міжнародному Дню захисту дітей

З метою популяризації та розвитку олімпійських бойових видів спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з дітьми, підлітками та молоддю, в рамках літньої спартакіади «Юність», 03 червня 2017 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4) відбувся відкритий районний турнір з тхеквондо-ВТФ «Діти Кривбасу» серед дітей, молодших юнаків, юнаків і кадетів, в яких взяли участь 39 спортсменів з трьох спортивних шкіл («ДЮСШ № 10», «ДЮСШ № 2», «ДЮСШ» міста Нікополь).

Наймолодшим учасником змагань стала вихованка ДЮСШ № 10 Косяк Аліса 2011 року народження.

В командній клубній першості перше загальнокомандне місце вибороли вихованці ДЮСШ № 10 (тренер Черткова С. В.), друге місце посіли вихованці ДЮСШ № 2 (тренер Мардаш О. А.), третє місце залишили за собою вихованці ДЮСШ міста Нікополь (тренер Горбунов О. В.).

Серед переможців відкритого районного турніру з тхеквондо хочеться відмітити спортсменів початківців та найбільш перспективних спортсменів, для яких ці змагання були іспитом на даному етапі навчання:

– Катієвська Катерина (2010 р. н. «ДЮСШ № 10», тренер Черткова С. В.);

– Вербовий Іван (2008 р. н. ДЮСШ міста Нікополь, тренер Горбунов О. В.);

– Лисяк Максим (2007 р. н. ДЮСШ № 10, тренер Черткова С. В.);

– Мамаєв Олександр (2007 р. н. ДЮСШ № 2, тренер Мардаш О. А.);

– Ліхачов Руслан (2007 р. н. ДЮСШ № 10, тренер Черткова С. В.);

– Угліцький Роман (2006 р. н. ДЮСШ № 10, тренер Черткова С. В.);

– Шклярук Олена (2005 р. н. ДЮСШ № 10, тренер Черткова С. В.).

Всі переможці та призери відкритого районного турніру з тхеквондо-ВТФ «Діти Кривбасу» були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

І хай в сьогоднішніх змаганнях перемогли сильніші, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника!».

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні відкритих районних змагань депутату Дніпропетровської обласної ради від фракції «Опозиційний блок» Доценко Ігорю Івановичу, адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» в особі директора Ремінського Володимира Івановича та батьківському комітету відділення тхеквондо-ВТФ.