Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районний турнір з міні-футболу «Кубок району» серед збірних команд пришкільних таборів з денним перебуванням

З метою підвищення масовості футболу в районі, організації фізкультурно-оздоровчого дозвілля серед дітей, підлітків і молоді, зміцнення їх здоров’я шляхом залученням до регулярних занять футболом, популяризації та розвитку масового футболу в районі 02 червня 2017 року на спортивному майданчику КЗШ № 113 (вул. Курчатова, 39а) та 06 червня 2017 року на тренувальній базі ТОВ ФК «Гірник» (вул. Світлогорська, 1в), відбувся районний турнір з міні-футболу «Кубок Саксаганського району» серед збірних команд пришкільних таборів з денним перебуванням (6-8 класи) в рамках літньої спартакіади «Юність», де взяли участь 105 учасників з десяти команд.

За жеребом команди-учасники змагань були розділені на дві групи, де змагалися за вихід у фінал. 06 червня 2017 року чотири команди КСШ № 74, КЗШ №№ 41, 51 та 113 на спортивному майданчику зі штучним покриттям тренувальної бази ТОВ ФК «Гірник» зустрілися між собою у фінальних змаганнях. Володарями «бронзових» нагород стали вихованці пришкільного табору КСШ № 74 (тренер Безбожний А. Д.), «срібні» нагороди дісталися учням пришкільного табору КЗШ № 51(тренер Катков В. І.), переможцем турніру стала команда спритних вихованців пришкільного табору КЗШ № 51 (тренер Мармульов П. І.).

Переможці та призери районного турніру з міні-футболу були нагороджені кубками, грамотами та медалями. Організаційним комітетом турніру були визначені кращі гравці фінальної стадії змагань, ними стали:

- Дьомін Олександр (КЗШ № 113);

- Махіня Анатолій (КЗШ № 41);

- Боднарюк Максим (КЗШ № 51);

- Яценко Ілля (КСШ № 74).

Всі учасники фінальних змагань від ТОВ «Наш Продукт Плюс» (директор Масло Н. В.) отримали солодке морозиво.

Тож, поздоровляємо переможців, переможеним «не вішати носа», літо ще тільки починається. Вперед до нових спортивних висот та цікавих розваг.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного турніру з міні-футболу серед збірних команд пришкільних таборів з денним перебуванням адміністрації тренувальної бази ТОВ ФК «Гірник» в особі Колоса Володимира Вікторовича та ТОВ «Наш Продукт Плюс» в особі директора Масло Наталі Вікторівни.