Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Благодійна акція «Хай сонцю і квітам всміхаються діти»

02 червня 2017 року Криворізький державний комерційно-економічний технікум продовжив діяльність в межах благодійного проекту «Милосердя» молодіжного волонтерського руху «Територія студентських ініціатив». Вже за доброю традицією до Дня захисту прав дітей, студенти відвідали вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Кривого Рогу з благодійною акцією «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».

Завдяки злагодженій команді студентського парламенту, театру «Меркурій» та керівника спортивного клубу «Атлант» Яковенко І. С., вихованці Центру поринули у фантастичний світ святково-театралізованої програми, з великим задоволенням брали участь у цікавих ігрових спортивних естафетах, різноманітних дитячих забавах. Доброзичливість та чуйність наших благодійників створили дружню та привітну атмосферу свята.

І як завжди, не обійшлося без подарунків (смаколиків та дитячих іграшок), які було підготовлено за рахунок коштів (650 грн), зароблених від продажу власноруч виробленої продукції студентами першого курсу гр. ХТ-16-2 (куратор Єніна Л. І.) під час проведення ярмарку з нагоди свята Масляної.

Та найголовніше, що активісти КДКЕТ подарували дітям турботу та тепло власних сердець, від чого на обличчях малечі засяяли посмішки, а в очах загорівся вогник надії.

Це й є найкраща винагорода для кожного студента, адже такі доброчинні акції стали не просто традиційними, а духовно необхідними.

Кожен з нас відчуваючи неповторне задоволення від зробленої доброї справи, може змінити життя хоча б однієї дитини, зробити її щасливою та в певненою в майбутньому.

Тож нехай всі діти відчувають ласку та любов оточуючих не лише у День захисту дітей, а повсякденно і щохвилини, спільними зусиллями, змінючи дитячий світ на краще!