Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День майбутнього виборця

Шостий рік поспіль відділ ведення Державного реєстру виборців проводить захід «День майбутнього виборця» для учнівської молоді Саксаганського району. Захід заплановано провести протягом квітня 2018 року у трьох закладах.

«День майбутнього виборця» це захід, на меті якого є розширення обізнаності молоді в питаннях реалізації їх виборчих прав, передбачених Конституцією України, ознайомити з нормами Закону України «Про Державний реєстр виборців».

05.04.2018 працівники відділу відвідали Криворізький професійний ліцей, зустрілись з молоддю та їх викладачами, розповіли про основні засади чинного законодавства, виборчого права, пояснили як різними способами перевірити власні персональні дані у Державному реєстрі виборців.

12.04.2018 працівники відвідають Криворізький професійний гірничо-металургійний ліцей, а 17.04.2018 - Криворізький професійний транспортно-металургійний  ліцей.

УВАГА!

Якщо Ви керівник учбового закладу - запрошуємо до співпраці! Працівники відділу ведення Державного реєстру виборців охоче прийдуть на зустріч з молоддю або колективом організації для надання роз’яснень щодо виборчих прав громадян України в рамках закону «Про Державний реєстр виборців». Звернутись можна за телефоном: 64-30-05, 64-14-38, або за адресою: вул. Володимира Великого,32 каб.201-202.

Якщо Вас зацікавила інформація щодо перевірки себе або власних персональних даних в Державному реєстрі виборців, пропонуємо завітати за посиланням на офіційний сайт Центральної виборчої комісії http://cvk.gov.ua/ в меню «Державний реєстр виборців»  до розділу «Особистий кабінет виборця».