Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Міжнародний день захисту дітей

У перші літні дні в Саксаганському районі відбулися районні заходи до Дня захисту дітей.

1 червня 2018 року на 19 сучасних ігрових майданчиках проведено акцію «Дитячий майданчик мого міста».

Для дітей пільгової категорії в кафе «Хінкальня» та в піцеріях «Челентано» пройшли різноманітні майстер-класи з виготовлення хінкального асорті та піци.

2 червня 2018 року в парку Саксаганському організовано різного роду розважальні заходи в яких взяло часть понад 1200 дітей: вихованці дошкільних та учні загальноосвітніх закладів району, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та діти з особливими потребами.

До святкової програми було включено: творчий фестиваль для дітей з обмеженими можливостями «Країна дитинства!»; масові заходи: конкурс малюнків на асфальті «Смайл-тайм» та майстер-клас з виготовлення орегаммі та «Смачна краса», дитячий боді-арт «Кольори літа», різноманітні виставкові фото-зони, спортивні змагання, також проведено акцію «Весела бджілка». Дітлахи із задоволенням брали участь у конкурсах. Переможці у подарунок отримали солодощі, кожна дитина, яка завітала до парку не залишилася без подарунку.

Всюди лунав дитячий сміх!