Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проведено інформаційну зустріч з мешканцями вулиць: Спаської, Співдружності, пр. 200-річчя Кривого Рогу та мкр. Ювілейного

   10 квітня 2014 року в актовій залі КСШ № 74 о 17.00 годині проведено інформаційну зустріч з мешканцями вулиць: Спаської, Співдружності, пр. 200-річчя Кривого Рогу та мкр. Ювілейного.

   Учасники зустрічі мали можливість отримати відповіді на актуальні питання, щодо організації благоустрою на території Саксаганського району та про права та обов’язки громадян – споживачів відповідно до вимог Закону України «Про захист прав споживачів».

   Увагу було акцентовано на питані про зміни у пенсійному законодавстві, зокрема, про підвищення пенсійного віку для жінок, компенсації при більш пізньому виході на пенсію та збільшення вимог до страхового стажу.

   Також, присутніх проінформували, щодо надання спрощеного доступу до адміністративних послуг через відділення поштового зв’язку та інше.

   Загальна кількість присутніх 205 осіб