Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Оновлено перелік об’єктів комунальної власності, які можливо взяти в оренду

Пропонуємо скористатись можливістю орендувати об’єкти комунальної власності міста Кривого Рогу, серед яких потенційно привабливими є об’єкти нерухомості (приміщення та окремі нежитлові будівлі) в Саксаганському районі.

На початок січня 2017 року оновлено перелік таких об’єктів, з яким можна ознайомитись безпосередньо звернувшись до відділу дозвільно-погоджувальних процедур виконкому міської ради (пл. Молодіжна, 1) або за допомогою веб-порталу Криворізького ресурсного центру (http://www.krogerc.info/ua/freeplacement/list/only_reg/4.html).

До речі, інформаційне наповнення останнього дозволить не лише визначитись з місцем розташування об’єкта оренди та його технічними характеристиками, а й проглянути фотоматеріали та схематичний план за кожним з об’єктів.

Визначившись, для подальшого оформлення договірних відносин потенційний орендатор має звернутися із відповідною заявою до  відділу дозвільно-погоджувальних процедур виконкому міської ради (пл. Молодіжна, 1).

Довідково: особливості правовідносин у сфері оренди комунальної власності у місті визначаються регуляторним актом – Положенням про порядок оформлення оренди об’єктів комунальної власності міста, затвердженого рішенням міської ради від 23.11.2011 № 726.