Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічна «олімпійська» казкова ялинка

   Невід’ємною ланкою в житті району є фізкультурно-оздоровчий і спортивно-масовий напрямок роботи з населенням різних вікових категорій. Після відкриття Головної районної ялинки біля виконкому Саксаганської районної у місті ради, естафета святкових заходів перейшла до спортивних закладів району.

   З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків і молоді в зимовий канікулярний період,  на передодні новорічних і різдвяних свят, в комунальному позашкільному навчальному закладі «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп», для вихованців закладу та їх батьків, відбулося традиційне новорічне свято «Коли здійснюються дитячі мрії». В казковій програмі заходу «Подорож по країнам світу», яку для дітей подарував Дід Мороз, взяли участь 350 гуртківців (карате, фітнес аеробіки, боді-балету,  естетичної гімнастики та «спорт + хіп-хоп»), які своїм яскравим показовим виступом представляли новорічних казкових персонажів.

   Свято пройшло в гостинній та радісній атмосфері. Новорічна ніч - час чудес, час виконання всіх бажань, час, коли казки оживають і стають реальністю.

   Закінчення новорічного заходу, скрасив святковий салют, всі вихованці Центру отримали солодкі подарунки, серед яких були 49 дітей пільгової категорії.