Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкриття районного катка на базі ДЮСШ № 10

   З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків і молоді в зимовий канікулярний період в Саксаганському районі на території загальноосвітніх шкіл та комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10»  були залиті п’ятачки та каток. І поки «стоять морози», на дітей чекають зимові льодові розваги.

   02 січня 2015 року о 10.00 на спортивному майданчику комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4) відбулося урочисте відкриття районного катка, в якому взяли участь понад 200 чоловік, серед яких вихованці спортивної школи та учні закладів освіти мікрорайону Артема.

   Після церемонії відкриття на льодовому майданчику під керівництвом тренерсько-викладацького складу комунальних позашкільних навчальних закладів «ДЮСШ № 8», «ДЮСШ № 10» та «ЦСДЮМ «Олімп» розпочалися хокейні баталії, естафети «Веселі старти» на лижах і санчатах, будування снігового містечка та  перегони із засніженої гірки.

   Всі бажаючі мали можливість зігрітися безкоштовними гарячим чаєм та поласувати хрусткими бубликами.

   Каток відкритий з 9.00 до 17.00. В закладі працює прокат ковзанів.

   Тож зі святом вас малеча, нумо разом до розваг.