Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районний дівочий баскетбол – низький старт до Гуровських змагань

З метою популяризації та розвитку дівочого баскетболу в районі, зміцнення здоров’я учнів шляхом залучення їх до регулярних занять ігровими видами спорту, виявлення здібних спортсменок та їх підготовки збірної команди району для подальшої участі в міських і обласних змаганнях, з 27 по 30 листопада 2016 року в спортивному залі КЗШ № 21 (вул. Спаська, 8а) відбулися районні змагання з баскетболу серед дівочих збірних команд учнів закладів освіти за програмою шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії».

В змаганнях взяли участь 48 спортсменок з 4 команд (КЗШ № 21, КПНЛ, КЗШ № 124, КЗШ № 119). Перше місце здобула команда юних баскетболісток КЗШ № 21 (тренер Токарчук Ю. Т.), друге місце посіла команда спортсменок КЗШ № 124 (тренер Борбулевич І. В.), третє місце виборола збірна команда КПНЛ (тренер Скоробогатов Ю. О.).

Команди переможців і призерів районних змагань були нагороджені кубками та грамотами.

На базі команди-переможниці районних змагань буде організовано збірну команду Саксаганського району, яка в березні 2018 року візьме участь у 17-х міських змаганнях пам’яті народного депутата України трьох скликань, почесного громадянина міста Кривого Рогу Гурова Вадима Миколайовича.

Тож, у добрий час вам дівчата, від малих районних нагород до Олімпійських висот!