Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З Днем місцевого самоврядуваня!

7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування, визначений Указом Президента від 25 листопада 2000 року № 1250/2000.

Це не просто професійне свято, яке стосується представників органів влади – всіх тих, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців, але й свято кожного громадянина. Разом ми утворюємо громаду, яка в межах Конституції і чинного законодавства України через представницькі органи здатна вирішувати важливі питання місцевого значення, що відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові  нашого району та міста.

Місцеве самоврядування – це усвідомлений вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам і наділяють їх владними повноваженнями. Саме така влада і є справді народною, і завдяки ній наше суспільство розвивається і зміцнюється на засадах справжньої демократії.

Працівники органів місцевого самоврядування та депутати району – це відповідальні та цілеспрямовані люди, які своєю наполегливою та самовідданою працею щоденно роблять гідний внесок у розбудову району та міста.

Нехай День місцевого самоврядування стане для всіх нас ще одним об’єднуючим імпульсом у спільному прагненні зробити Саксаганський район, місто і всю Україну успішними, щасливими і багатими! Міцного здоров’я, миру, єдності, наснаги та успіхів. Нехай добробут і злагода завжди панують у нашому спільному домі!

Урочистий захід з нагоди відзначення професійного свята – Дня місцевого самоврядування відбудеться 07 грудня о 12. 00 у сесійній залі виконкому районної у місті ради.