Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення Всеукраїнського Дня бібліотек

Бібліотеки - один з інструментів нашої цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань. Книга завжди буде головним джерелом знань для людини. Будь-яка інформація, викладена в інтернеті, спочатку була переписана з друкованих видань. Книги зберігаються протягом багатьох років, тільки завдяки працівникам бібліотек, і сьогодні ми можемо почитати стародавні видання виключно завдяки їх турботі, праці і любові до книги.

26 вереня 2017 року о 10.00 на базі КПМНЗ «Музична школа № 3» Криворізької міської ради відбудеться районний святковий захід, присвячений святкуванню Всеукраїнському Дню бібліотек.

Працівників бібліотечної сфери привітала зі святом заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Леонідівна Скляр, творчі подарунки присутнім подарували кращі вихованці КПМНЗ «Музична школа № 3» Криворізької міської ради.

Діяльність бібліотечних установ Саксаганського району - багатогранна і надзвичайно потрібна. Вже не один рік бібліотеки надають саксаганцям вільний і безкоштовний доступ  до своїх фондів,  який нараховує  близько  2 млн. примірників. Сьогодні ці заклади перебувають на новому етапі розвитку: реалізується низка проектів з  їх підтримки, комп'ютеризації та впровадження новітніх інформаційних технологій.

Шановні працівники бібліотек! Вітаємо Вас із професійним святом,  бажаємо Вам успіхів у  благородній просвітницькій справі!