Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Громадське обговорення щодо наміру ТОВ «Метінвест» – Криворізький ремонтно-механічний завод» отримати «Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами»

Заява про наміри підприємства з приводу отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря були оголошені  на офіційному сайті виконкому Саксаганської районної у місті ради, а також у засобах масової інформації. В заявах про намір були надруковані номери телефону та електронна адреса, куди необхідно було звертатися та направляти інформаційні запити, пропозиції та зауваження населення і громадських організацій.

На адресу підприємства надійшли запити від громадської організації – Коаліції громадських об’єднань «Досить труїти Кривий Ріг», щодо ознайомлення з документами. Присутнім було повідомлено про те, що на адресу виконкому Криворізької міської ради запитів та зауважень по даному питанню не надходило.

Також було презентовано доклад щодо намірів підприємства отримати «Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами», включаючи інформацію щодо можливого негативного впливу на стан довкілля та заходів для зменшення такого впливу. Було розглянуто багато питань стосовно збільшення викидів в атмосферне повітря.

Після проведеної дискусії підприємство ТОВ «МЕТІНВЕСТ-КРМЗ» отримали «Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами» строком на сім років.

З протоколом зборів можливо ознайомитися тут