Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Стартує прийом проектів для участі у конкурсі

02 липня 2018 року розпочався прийом проектних пропозицій мешканців для участі у конкурсі проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2019 році.

Що можна зробити за рахунок Громадського бюджету?

Створити новий громадський простір, зелену зону, встановити дитячий, спортивний майданчик, провести благоустрій території двору, мікрорайону, скверу, парку, модернізувати міську інфраструктуру, організувати культурно -мистецький захід чи соціальну акцію, втілити будь-яку іншу інноваційну ідею, спрямовану на розвиток міста, підвищення його комфортності та привабливості.

Ідеї, які наберуть найбільшої підтримки, будуть реалізовані у 2019 році. Обсяг фонду конкурсу орієнтовно становитиме 21 млн. грн.

Проекти поділяються на:

-Малі - до 150 тис.гн.

-Середні – від 150,0 тис.грн до 500 тис. грн.

-Великі – від 500 тис.грн до 1 млн. 400 тис.грн.

Хто може подавати проекти?

Автором проекту можуть бути як громадські, благодійні організації, які здійснюють свою діяльність на території міста, так і фізичні особи (повнолітні дієздатні громадяни України, які зареєстровані та проживають на території міста, у тому числі внутрішньо переміщені особи).

Куди подавати проекти?

Проект подається автором у паперовому та електронному вигляді. У паперовому вигляді (за адресою:м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, управління економіки виконкому Криворізької міської ради, каб.428, 222) та електронному вигляді (електронна система «Громадський проект» - gb.kr.gov.ua). Для подачі проекту в електронній системі потрібно пройти обов’язкову реєстрацію. Бланк-заявки проекту для паперового вигляду можна роздрукувати з електронної системи «Громадський проект» (розділ Допомога — Бланки для завантаження).