Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З червня Клієнти ДТЕК Дніпрообленерго можуть робити передоплату за електроенергію на наступний місяць

З червня 2017 року абоненти ДТЕК Дніпрообленерго в рахунках за електроенергію побачать новий рядок - «Очікуване нарахування». Це сума аналогічна нарахуваннях поточного місяця. Вона передбачає можливість клієнтам зробити передоплату за електроенергію на наступний місяць.

Загальна сума до оплати буде називатися «До оплати разом». У ній будуть враховані поточні нарахування за місяць, оплати, субсидії, а також очікуване нарахування.

Оплачуючи такий вид рахунку, клієнт буде впевнений, що його домогосподарство не відключать від електропостачання в разі, якщо в наступному місяці у нього не буде можливості внести оплату у встановлений термін. Тим самим, можна убезпечити себе від непередбаченого відключення, і додаткових витрат на врегулювання питання боргу за електроенергію.

Оплата цієї суми не є обов'язковою. Вона рекомендована: клієнт може сам оцінити свої ризики на випадок несплати електроенергії в наступному місяці. Цей платіж - додатковий крок компанії назустріч клієнтам, які через часті відрядження, непостійного перебування за даною адресою, відпустки не можуть здійснювати оплати регулярно, щомісяця.

Шановні мешканці нашого міста звертаємося до вас с прохання проявити особисту відповідальність та вчасно здійснювати оплату за спожиті житлово-комунальні послуги та енергоносії.