Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Випускний вечір студентів комерційного відділення «Червоні вітрила надії й любові!» у КДКЕТ

30 червня 2017 року у Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі відбулись урочистості з нагоди 52-го випуску студентів комерційного відділення. Успішно закінчили програмний курс, склали державні іспити, опанували омріяний фах 70 студентів спеціальностей «Товарознавство та комерційна діяльність», «Ресторанне обслуговування» та «Бухгалтерський облік»; 10-ро вихованців стали відмінниками, вдостоївшись дипломів з відзнакою.

Найяскравішою подією випускного дня став прощальний вечір. Яскрава відеопрезентація висвітлила найвагоміші досягнення 2016-2017 навчального року, що сприяли підвищенню іміджу навчального закладу. Після чого, традиційно, директор технікуму Резниченко Н. М. звернулась з привітальним словом до випускників, їхніх батьків та всіх присутніх, відкривши урочистості. Святкова програма заходу включала яскраві театралізовані постановки, гумористичні сценки, хореографічні та вокальні номери, теплі привітання та слова подяки і, звичайно, вручення довгоочікуваних дипломів молодим фахівцям.

Знаменною сторінкою заходу стало занесення до Книги Пошани КДКЕТ студентів Баженової М. та Стрельченко А. (гр. ТКД14-1) за відмінні успіхи у навчанні та громадській діяльності. Гордістю цьогорічного випуску стали студенти, що отримали сертифікати на іменні стипендії: Мошкало Т. (гр. ПТБ16-1, стипендія імені Пищимухи Т. М.), Романова А. (гр. ГО14-1, стипендія імені Кур'янової М. Т.) та Єгоров В. (гр. Б15-1, стипендія імені Гайдука І.)

Сценічне дійство стало окрасою свята. Ліричні, а подеколи й гумористичні виступи занурили глядачів у феєрію зворушливої студентської казки і створили незабутній настрій. Романтичні образи Асоль, Грея з відомої історії про мрії і чекання нагадали про одвічні духовні цінності, про щастя для тих, хто спроможний діждатися своїх червоних вітрил. Дивовижна подорож до Гавані Інтелекту, Острова Героїв, Берега Дитинства, Острова Скарбів та Острова Кохання захопила всіх у вир щирих радощів та переживань.

Особливо пронизала серця патріотична сторінка вечора. Проникливі віршовані рядки, відверті емоції виконавців вокально-хореографічної композиції «Вставай, Україно!» збурили почуття гордості і болю від сумних реалій, нікого не лишивши байдужими. Адже ніколи не згасне пам'ять і шана тим, хто сьогодні захищає мир і спокій нашої Батьківщини. Мужній учасник АТО на Сході України, батько нашої випускниці Ступніцький В. П. проголосив зворушливі слова в пам'ять про українських лицарів та вручив почесний сертифікат на стипендію імені відданого патріота Іллі Гайдука студенту Єгорову В. На святі було продовжено ще одну урочисту традицію – у день випускного покладати квіти до меморіальної дошки героя. Цю місію з честю виконали найкращі студенти КДКЕТ.

Маленькі «мешканці» Берега Дитинства повернули всім надію на сонячне майбутнє, побажавши випускникам великих успіхів та перемог.

Веселі пірати з Острову Скарбів довели, що завжди є вихід і шанс стати щасливим, відправивши головних героїв і всіх глядачів на Острів Кохання, що став заключною сторінкою очікуваної зустрічі і здійснення заповітної мрії.

 Отже ретельна підготовка учасників молодіжного студентського театру «Меркурій», зворушливі виступи батьків, членів адміністрації, викладачів, кураторів та самих винуватців свята – цьогорічних випускників –  створили неповторний вечір, подарували прекрасні емоції, безцінні спогади про навчальний заклад на довгі роки.