Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Стартувала Саксаганська районна спартакіада серед колективів фізичної культури

Традиційно, під час весняних шкільних канікул, в Саксаганському районі розпочинає свій старт районна спартакіада серед збірних команд колективів фізичної культури підприємств, установ, організацій та закладів. Цей рік не виключення. Тож 30 та 31 березня 2018 року, в два етапи, на спортивних базах КПНЛ (вул. Володимира Великого, 32а), КПТМЛ (вул. Івана Авраменка, 25) та комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР (вул. Бикова, 4) відбулися змагання з волейболу, настільного тенісу, шашок, дартсу, та плавання, в яких взяли участь 220 чоловік з дев’яти збірних команд: «Саксаганський виконком», «Молодіжний актив», «Освіта», «Профтехосвіта», «Управління патрульної поліції», «Донецький юридичний інститут», «Військовий ліцей», КП «Кривбасводоканал» та «КРМЗ «Метінвест». В порівнянні з минулим роком кількість команд збільшилася на два колектива новачків.

Спартакіада розпочалася традиційно парадом учасників змагань, яких привітали голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко Валерій, проректор Донецького юридичного інституту МВС України Панченко Микола, в. о. начальника комунального закладу освіти «Криворізький ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Дніпропетровської обласної ради Юрченко Віталій та в. о. начальника Управління патрульної поліції в місті Кривому Розі департаменту патрульної поліції Гладчук Дмитро.

Згідно з положенням спартакіади змагання з волейболу відбулися в два ігрові дні. В перший, згідно з жеребом, команди були розділені на дві групи та грали між собою по круговій системі, в другий - команди-переможці зустрічалися між собою у фіналі, виборюючи І-ІІ місця, а команди, що посіли в своїх групах другі місця розігрували між собою ІІІ призове місце. Кращою волейбольною командою стали представники «КРМЗ «Метінвест», друге місце у команди «Профтехосвіта», третє в запеклій боротьбі з командою «ДЮІ» виборола команда «Освіта».

Паралельно, 31 березня 2018 року, спортсмени всіх дев’ятьох команд змагалися між собою в плаванні, настільному тенісі, шашках та дартсу, де обов’язковою програмою спартакіади була наявність у складі команди з запропонованих видів спорту по одному чоловікові та жінці. Змагання особисто-командні, де враховувалися як особисті результати учасників, так і командні.

Враховуючи результати всіх учасників змагань у зведеному протоколі, переможцями в загальнокомандному заліку з 29 очками стала збірна команда «Профтехосвіта», друге місце посіла збірна команда «Освіта» з результатом 33 очка, третє місце здобула команда Саксаганського виконкому зібравши до своєї скарбнички 39 очок, четверте місце з результатом 43 очка поділили між собою команди «ДЮІ» та «Управління патрульної поліції», команда КП «Кривбасводоканал», актив якої склав 48 очок посіла шосте місце, сьоме місце залишила за собою команда «КРМЗ «Метінвест» з 50 очками, восьме місце у команди «Військовий ліцей» з 51 очком і дев’яте місце посіла молода команда «Молодіжного активу» з 59 очками.

Переможці та призери змагань, як у особистому так і у загальнокомандному заліку, були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Від офіційного спонсору районної спартакіади ТОВ «Арістей КР» (директор Гапонов Андрій Леонідович) усі учасники районного спортивного заходу отримали призи.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації районного спортивно-масового заходу адміністраціям КПНЛ в особі директора Башук Любові Вікторівни, КПТМЛ в особі директора Пентегова Володимира Михайловича та КПНЗ «ДЮСШ № 10» КМР в особі директора Ремінського Володимира Івановича, депутатській фракції Саксаганської районної у місті ради від політичної партії «Опозиційний блок», а також за надання призів ТОВ «Арістей КР» в особі директора Гапонова Андрія Леонідовича.

На цій спартакіаді всі її учасники показали свої неабиякі здібності. І хай за положенням заходу призерами вважаються лише три команди, переможцями стали усі присутні, адже тут вирував справжній дружній український козацький дух, дружба та взаємоповага один до одного, величезний заряд позитивних емоцій та гарного настрою.

Тож поздоровляємо всіх зі святом спорту та стартом районної спартакіади в 2018 році!