Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення «Чистого четверга»

На виконання розпорядження міського голови від 14 березня 2017 року № 48-р «Про проведення заходів щодо забезпечення чистоти та порядку в м. Кривому Розі в 2017 році», розпорядження голови районної у місті ради від 16 березня 2017 року № 58-р «Про проведення заходів щодо забезпечення чистоти та порядку в Саксаганському районі у 2017 році» спеціалістами відділу розвитку підприємництва постійно проводиться робота щодо залучення суб’єктів господарювання різних форм власності до проведення заходів з благоустрою об’єктів бізнесу та проведення «Чистого четверга».

02 листопада поточного року в межах акції «Чистий четвер» суб’єктами господарювання, якими здійснюється підприємницька діяльність у торговельному центрі, за участю працівників ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС КР» було організовано прибирання території, прилеглої до торговельного комплексу за адресою: мкр. Сонячний, 22а.

Під час проведення «Чистого четверга» було впорядковано клумбу, яку очищено від сухостою та листя, проведено прибирання сміття, ліквідовано стихійне сміттєзвалищє. Всього у проведенні заходу взяли участь близько 20 працівників об’єктів бізнесу.

З метою впорядкування фасадів та благоустрою території, прилеглої до об’єктів бізнесу району, спеціалістами відділу розвитку підприємництва постійно проводяться обстеження об’єктів нерухомого майна, щодо виконання суб’єктами підприємництва заходів з благоустрою, у тому числі щодо покосу карантинних бур’янів, прибирання сміття та опалого листя на територіях, прилеглих до об’єктів бізнесу. Всього з початку року суб’єктам господарювання вручено 185 приписів. За результатами проведеної роботи за невиконання вимог Правил благоустрою у місті Кривому Розі складено 26 адміністративних протоколів за порушення ст. 152 КУпАП, порушників притягнуто до адміністративної відповідальності.