Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Стояло літо в холодку

29 травня у всіх школах мікрорайону свої гостинні двері відкрили пришкільні табори відпочинку і цікавого дозвілля. Цій події біблотека - філіал № 10 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради присвятила цілий день, який пройшов як бібліотечне фентезі «Стояло літо в холодку». Разом з колективом комунального підприємства «Криворізький міський театр ляльок» Криворізької міської ради, бібліотека-філіал № 10 влаштувала для дітей свято зустрічі з найулюбленішим акторами дітлахів – ляльками. На виставу «Пригоди братика Кролика» запросили всіх відпочиваючих пришкільних таборів.

Започаткувавши таку форму роботи, як вихід бібліотеки на вулицю ще у 2012 році, працівники бібліотеки і цього разу влаштували таку благодійну виставу для усіх бажаючих. І користувачі, і перехожі були приємно вражені, почувши веселу музику, переглядаючи лялькову виставу, маючи змогу познайомитися з новими надходженнями на столиках-розкладках. Цей захід відвідали більше 300 користувачів.

Щиро дякуємо надійним друзям дітлахів – ляльковому театру за гарну, яскраву виставу. Біблоітеці № 10 за чудову ідею і втілення її у життя.