Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Учні Криворізької міської школи мистецтв № 1 приймали участь у Міжнародному багатожанровому дитячо-юнацькому фестивалі “Ярмарка талантів” у Болгарії.

   Влітку 2013 року  найкращі учні Криворізької міської школи мистецтв № 1 під керівництвом викладача Красовської Любові Іванівни приймали участь у Міжнародному  багатожанровому  дитячо - юнацькому фестивалі “Ярмарка талантів” у Болгарії.

   Міжнародне жюрі вибрало кращі роботи з 38 учасників з 5-ти країн світу

в номінації  “Образотворче мистецтво”. Всі призові місця отримали юні саксаганці - вихованці школи мистецтв № 1! Це Антонюк Поліна (лауреат І ст.), Донець Софія (лауреат ІІ ст.), Герасименко Дарина (лауреат ІІІ ст.), а також Фортуна Аліна, Гроашке Ольга та Лисенко Юлія — дипломанти І, ІІ та ІІІ ступенів відповідно. Методист, старший викладач Красовська Любов Іванівна була відзначена подячним листом президента фестивалю за благородну справу у вихованні юних талантів та відмінну підготовку  учнів до участі у Міжнародному  багатожанровому  дитячо - юнацькому фестивалі “Ярмарка талантів”.

   Тож, вітаємо з цими приємними подіями наших саксаганців та бажаємо усім учням криворізької міської школи мистецтв № 1  творчої наснаги  і нових перемог!