Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

VII Криворізький міський фестиваль меду

12 серпня, напередодні Медового Спасу, у парку Саксаганському відбудеться відкриття традиційного Криворізького міського фестивалю меду.

Програма свята обіцяє бути як завжди цікавою та насиченою. Увазі гостей заходу будуть представлені різноманітні сорти цілющого меду з 10 областей України та корисні продукти бджільництва. А ще – дегустації, цікаві конкурси з подарунками, майстер-класи від майстрів та умільців гончарної справи та хенд-мейду, виставки-продажі глиняних виробів, прикрас та вишиванок, робота дитячих атракціонів, весела анімація і святковий концерт з виступами кращих творчих колективів району. Всі бажаючі зможуть отримати кваліфіковані консультації пасічників-професіоналів щодо різновидів меду та використання апітерапевтичної продукції, а також дізнатися, з чого почати організацію власної пасіки.

Відкриття найсолодшого фестивалю нашого міста розпочнеться о 09. 45 урочистим парадом пасічників, після якого відбудеться церемонія освячення меду.