Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районна спортивна програма «Літній марафон» в рамках спартакіади «Юність-2018» на мікрорайоні Ювілейному

Естафету літньої спартакіади «Юність-2018» в Саксаганському районі у ІІ міжтабірній зміні підхопив мікрорайон Ювілейний, де 02 липня 2018 року на базі КСШ № 74 (мкр. Ювілейний, 1а) відбувся районний традиційний спортивний захід «Літній марафон» серед збірних команд дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням, в якому взяли участь 120 чоловік з трьох закладів: КСШ № 74, КЗШ № 41 та КЗШ № 113.

Захід традиційно розпочався з урочистої лінійки, на якій працівники виконкому районної у місті ради привітали всіх учасників спартакіади, побажавши вдалого літнього відпочинку. Згідно з положенням спортивної програми учасники змагалися в чотирьох  видах спорту, як в особистій, так і в командній першості: підтягуванні на перекладині, віджиманні від полу та гімнастичної лавки, в змаганнях з шашок, піонерболу та міні-футболу, а також у конкурсі «кращих вболівальників».

Перше загальнокомандне місце з результатом 11 очок виборола команда вихованців пришкільного табору КСШ № 74 (керівник Маринюк Д. М.), друге місце з результатом 13 очок дісталося дружній команді КЗШ № 113 (керівник Жадько Є. С.), третє місце з результатом 19 очок посіла збірна команда КЗШ  № 41 (керівник Люлін І. Г.). Команди-призери та переможці районного спортивного заходу «Літній марафон», а також кращі вболівальники були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем.

Від депутатського корпусу районної у місті ради політичної партії «Опозиційний блок» всі учасники районних змагань та вболівальники отримали солодощі у вигляді морозива.