Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Молодь в авангарді

26 червня 2018 року в місті Дніпро відбулася довгоочікувана церемонія нагородження переможців Премії Дніпропетровської обласної ради для молодих мешканців регіону, що була ініційована головою Дніпропетровської обласної ради Глібом Пригуновим.

На участь у Конкурсі надійшло 145 заявок з усіх міст та районів Дніпропетровщини. Премія охоплює 11 категорій, зокрема серед них: видатні волонтери, науковці, спортсмени, екологи, вчителі, лікарі та інші.

Із 145 заявок до он-лайн голосування було допущено - 135. За результатами голосування на сайті, до ІІ туру відбору було відібрано 95 робіт.

Спеціальна комісія із зазначених 95 претендентів, обрала по п’ять лідерів у кожній категорії.

В категорії «За досягнення у науковій та педагогічній діяльності», серед переможців - методист з інноваційної діяльності Криворізького державного комерційно-економічного технікуму – Лисенко Віталій Сергійович.

Усі 55 молодих преміантів отримали свої заслужені сертифікати та матеріальне заохочення у розмірі 15 тис. грн., а  головне, купу подяк і побажань на майбутнє.

Голова Дніпропетровської обласної ради Пригунов Г. О., під час нагородження переможців зазначив: «Усі молоді земляки, які були сьогодні нагороджені, щодня своєю життєвою позицією доводять силу і міць українського духу, українського потенціалу! Розвиток – це головне! Ніколи не зупинятися, йти вперед! Рухати країну до кращого життя! І це вони роблять дуже впевнено. Сподіваюся, що ініціатива проведення Премії сприймається у суспільстві позитивно, адже влада усіх рівнів має заохочувати молодь до праці та показувати небайдужість держави до їх досягнень!».