Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкриті районні змагання з авіамодельного спорту (метальні моделі)

З метою пропаганди здорового способу життя та популяризації технічних видів спорту серед підростаючого покоління району, в спільній співпраці виконкому Саксаганської районної у місті ради та колективу комунального позашкільного навчального закладу «СЮТ Саксаганського району» КМР (директор Бойко Т. М.), 27 квітня 2018 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «СЮТ Саксаганського району» КМР (вул. Генерала Кузнецова, 14а) було проведено відкриті районні змагання з авіамодельного спорту (метальні моделі) на «Кубок Саксаганського району» серед дітей та учнівської молоді, присвячені 243-й річниці заснування міста Кривого Рогу, в яких взяли участь 27 чоловік з шести команд (КЗШ №№ 17, 51, 119, КСШ № 70, КПНЗ «СЮТ Покровського району» КМР, КПНЗ «СЮТ Саксаганського району» КМР).

Підтримати та підбадьорити юних спортсменів прийшли справжні цінителі технічного виду спорту серед яких батьки та випускники гуртка авіамодельного спорту минулих років.

Згідно з положенням змагання проводилися в особистій та командній першості для вільно літаючих моделей класу F-1-N (метальні моделі). Суддівство змагань здійснювала кваліфікована колегія з представників КПНЗ «СЮТ Покровського району» КМР, КПНЗ «СЮТ Саксаганського району» КМР.

В особистій першості кращим був представник КПНЗ «СЮТ Саксаганського району» КМР – Салюк Михайло, другим – Сплавський Микита (КЗШ № 17), третім – Карпов Анатолій (КЗШ № 17).

Кубок Саксаганського району з авіамодельного спорту отримала команда КЗШ № 119, друге місце посіла команда КЗШ № 17, третє місце за командою КСШ № 70.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубком, медалями та грамотами комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради.