Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги громадян! Працює «гаряча лінія»

З метою задоволення будь-яких власних побутових потреб кожен мешканець нашого міста майже щодня вступає у відносини з різного роду підприємствами, установами, організаціями. Це може стосуватися придбання продовольчих товарів в магазинах оптової та роздрібної торгівлі, на ринках, в об’єктах побутового обслуговування та задоволення будь-яких інших потреб. При цьому багато хто може пригадати негативні випадки, обумовлені наявністю недоліків у придбаних товарах, неможливістю їх використання протягом гарантійного терміну, незадовільною якістю виконаних робіт тощо.

Для забезпечення прав мешканців міста на задоволення основних потреб, якість, безпеку товарів і послуг, інформованість, можливість бути почутим у разі придбання неякісної, небезпечної продукції, оперативного реагування на факти порушень законодавства про захист прав споживачів, у тому числі щодо реалізації неякісних продуктів харчування, споживачі мають можливість звернутись за телефоном «гарячої лінії» 94-82-07, який працює щопонеділка з 8.30 до 17.00 у виконкомі Саксаганської районної у місті ради.

Крім того, щопонеділка (з 08.30 до 17.00) та щочетверга (з 08.30 до 12.30) у виконкомі Саксаганської районної у місті ради здійснюється особистий прийом спеціаліста з питань захисту прав споживачів (вулиця Володимира Великого, 32, каб. 404, тел. 94-82-07).