Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Реорганізація територіальних органів Пенсійного фонду України

З 01 лютого 2018 року відбулась реорганізація управлінь Пенсійного фонду України м. Кривого Рогу шляхом приєднання до головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області.

На теперішній час у місті Кривому Розі функціонує п’ять відділів обслуговування громадян (сервісних центрів), які знаходяться за тими ж адресами, як і до реорганізації, це, так звані (фронт-офіси), в яких здійснюється прийом громадян, також працюють три бек – офіси, в яких відбувається обробка прийнятих документів.

Саксаганський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області

50042, м. Кривий Ріг, вул. Покровська, 17 А

У сервісному центрі можна отримати консультацію з питань пенсійного забезпечення та надати документи для призначення перерахунку та виплати пенсії, оформити допомогу на поховання, отримати довідку про розмір пенсій та довідку про страховий стаж з системи персоніфікованого обліку за формою ОК-5, ОК-7.

Користувачі мережі Інтернет можуть зареєструватись на ВЕБ – Порталі Пенсійного фонду України. На ВЕБ-Порталі можна отримати інформацію з бази даних персоніфікованого обліку, відомості з власної пенсійної справи, подавати запити, заяви на отримання інформації.

У відділі постійно працює «гаряча телефонна лінія», де можна отримати консультацію з будь-яких питань пенсійного забезпечення: (0564) 65 -47-34.

Сервісний центр працює з понеділка по четвер з 08-00 до 17-00 години, а в п’ятницю до 15-45.