Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Приватне акціонерне товариство «АрселорМіттал Кривий Ріг» активний учасник у соціальному житті Саксаганського району!

Виконком Саксаганської районної у місті ради висловлює щиру вдячність адміністрації приватного акціонерного товариства «АрселорМіттал Кривий Ріг» за активну участь підприємства у соціально важливих напрямках життя Саксаганського району.

Виконкому Саксаганської районної у місті ради дуже приємно, що колектив приватного акціонерного товариства «АрселорМіттал Кривий Ріг» є не лише професіоналами своєї справи та зразком відповідальності на виробництві, але й готові відгукнутися на поклик про допомогу у найкоротший термін, оперативно та вчасно надати необхідну технічну підтримку в організаційних питаннях.

Хочемо відзначити, що 22. 02. 2018 завдяки Вашій допомозі члени Ради Саксаганської районної організації ветеранів м. Кривого Рогу змогли прийняти участь у районних та міських урочистих заходах присвячених 74-ій річниці визволення рідного міста від фашистських загарбників.

Висловлюємо надію на продовження успішної, плідної співпраці, а також подальшої активної участі підприємства у соціально важливих проектах в Саксаганському районі.